Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

26 ГРУ

Руслан Демчак: Новорічний податковий компроміс для підприємців

25 грудня Верховна Рада України прийняла революційне рішення, що дозволяє говорити про початок відкритого діалогу держави та руху підприємців, прийнявши в цілому проект закону №1071-Д «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо застосування податкового компромісу». За рішення проголосували 264 народні депутати. Чекаємо в найближчий час опублікування прийнятого закону.

Читати
18 ГРУ

Руслан Демчак про події у Вінниці

Події у Вінниці – це повторення типового сценарію силового захоплення влади та «обрання народних губернаторів» чи «мерів», як це вже було у Севастополі та на Донбасі, у Харкові та Одесі навесні цього року.

Читати
16 ГРУ

Запрошуємо до співпраці

"Як заступник Голови Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності, я шукаю фахівців, що мають готові законопроекти або обґрунтовані ідеї щодо реформування функціонування фінансового, грошового, кредитного, фондового та інвестиційного ринків, діяльності банківської системи, системи небанківських фінансових інститутів".

Читати
08 ГРУ

Финансовая вилка - депутаты профильного комитета обещают лоббировать важные законопроекты

Парламентский комитет по вопросам финансовой политики и банковской деятельности в пятницу провел первое заседание.

По мнению замглавы комитета Руслана Демчака, первоочередная задача, которая стоит перед комитетом, – определить и синхронизировать план реформирования финансового сектора с командами Минфина, НБУ, НКЦБФР и Нацкомфинуслуг. «В первую очередь необходима интеграция финансового сектора в мировые рынки капиталов, удешевление финансирования капитальных ресурсов, создание современной биржевой инфраструктуры, защита прав и участие в управлении предприятиями миноритарных акционеров», – отмечает Руслан Демчак.

Читати
08 ГРУ

Що робити клієнтам неплатоспроможних банків - матеріал Forbes

«Питання в тому, чи ефективно Фонд гарантування вкладів реалізує активи на майже застиглому ринку. Крім того, така велика кількість банків, які ліквідуються чи [функціонують] із тимчасовою адміністрацією, не відповідає фізичним можливостям ФГВ за ринковою ціною реалізувати активи конкретного банку», – розповідає Forbes народний депутат України, заступник голови комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Руслан Демчак.

Читати
05 ГРУ

Руслан Демчак про значимість Коаліційної угоди

Демчак Р.Є.: "Ця Угода – це своєрідна дорожня карта, програма дій. Депутати, які підписали її, погоджуються з тими принципами, засадами та цінностями, які прописані в документі. Я повністю підтримую задекларовані в Коаліційній угоді принципи рівності перед законом та підзвітності перед суспільством. Як і всі учасники Коаліції, я виступаю за скасування депутатської недоторканності".

Читати
05 ГРУ

Руслан Демчак про роботу нової Верховної Ради

Інтерв'ю на телеканалі "РАДА" з народним депутатом Русланом Євгеновичем Демчаком про роботу Верховної Ради VIII скликання та законодавчі ініціативи, які плануються першочергово.

Читати
18 ЛИС

Руслан Демчак: Україна зробила ще один крок назустріч короткостроковим безвізовим подорожам до ЄС

З червня Україна перебуває на другій і останній фазі плану дій візової лібералізації, реалізація котрого розпочалася ще у 2010 році. Зокрема, у вересні цього року Україну відвідали місії ЄС з оцінки прогресу у підготовці до лібералізації візового режиму у двох перших частинах плану.

Читати
31 ЖОВ

Подяка за підтримку землякам

Я вдячний за кредит довіри. Ви повинні знати, що голос кожного з вас –  цінний і вирішальний. Я беру на себе відповідальність і даю вам слово, що буду робити все від мене належне для того, щоб наша країна та наша рідна Вінниччина жили краще. Жили по-новому!

Читати
17 ЖОВ

Володимир Гройсман підтримує кандидата в народні депутати Руслана Демчака

За кілька днів, 26 жовтня, ви вирішуватимете долю нашої країни. Всім нам життєво необхідна нова Верховна Рада, яка буде здатна швидко ухвалювати критично важливі для держави рішення. Щоб ці рішення ухвалювались, в парламенті має бути реформаторська більшість.

Читати

 

1
...
30 31 32 33